TurkNet 4+

TurkNet Iletisim Hizmetleri A.S.

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Hello. We are constantly updating and improving our new application. Don't forget to install the latest version to experience the most up-to-date TurkNet app. Your feedback is highly valuable to us, so please don't hesitate to leave feedback. Thank you for using TurkNet.

What’s New

Version 210000.12.1

We have updated our TurkNet mobile application! We have more enjoyable and special content for you. This update brings the following great innovations:

• 12 Month Fixed Price Opportunity is now on our mobile application. Pay your bill all at once or in 6 installments for 12 months. Let your price be fixed and you too can enjoy the Internet at an advantageous price!

• You can request SmartyFi for an artificial intelligence-supported internet experience, and if you have an existing SmartyFi subscription, you can carry out your transactions through the application.

• You can use the user-friendly "support" service that we have renewed considering your needs.

• If you have multiple numbers registered in the application, you can log in using the code that will be sent to your phone.

• Using the Wi-Fi analyzer, you can view your modem info and do a ping test.

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
6.2K Ratings

6.2K Ratings

its so lolo ,

Son güncelleme hk.

Sonunda geç de olsa kullanıcı dostu bi arayüz tasarlanmış. Bu kadar da aşırı modernize edilmiş arayüzleri normalde sevmem ama kullanıcı dostu ve smooth bi hal almış sonunda. Bugları ve problemleri dikkate alıyorsanız bundan bildiririz tabi. AMA EN BÜYÜK PROBLEM GEL GELELİM Kİ “OTURUM AÇIK KALSIN” eskiden vardı ama bi işe yaramıyordu şimdi ise tamamen kaldırmışsınız. OTURUM AÇIK KALSIN BUTONU çalışır bir şekilde geri gelmeli.

EDIT: Uygulama tabiki gayet hızlı ve donma yok uygulama UX açısından ama sanki internet yavaşmışçasına bir yere dokunduğunuzda Türknet logosu dönüp duruyor hemen açılmıyor hedef sayfa. Uygulama içi verileri geç download ediyor sanırsam.

Developer Response ,

Merhaba. Geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Yeni uygulamamızı, sürekli güncelliyor ve geliştiriyoruz. Bu yüzden geribildirimleriniz çok kıymetli. Değindiğiniz konu ile ilgili çalışmalarımız sürmekte. En kısa sürede, oturumunuzun sürekli açık kalacağı yeni bir sürüm yayınlıyor olacağız. Lütfen takipte kalalım. 👊

Cagdas Kara ,

Güzel olmuş

Sürekli hata aşıp duruyordum hem tasarımı yenilenmiş hem de artık faturamı ödeyebiliyorum

Developer Response ,

Merhaba. Geribildiriminiz için teşekkür ederiz. 🤗 Yeni uygulamamızı, sürekli güncelliyor ve geliştiriyoruz. Bu yüzden geribildirimleriniz çok kıymetli. Lütfen takipte kalın. 👊

orhanarslan24 ,

Kullanıcı Giriş Problemi

Her girişte kullanı adı şifresi istiyor. Otp onayından sonra ikinci kez kullanıcı adı şifresi girdiriyor vs.

Developer Response ,

Merhaba. orhanarslan24 👋 Geribildiriminiz için teşekkür ederiz. Yeni uygulamamızı, sürekli güncelliyor ve geliştiriyoruz. Değindiğiniz soruna çözüm üretebilmek için geliştirici ekibimize ilettik. Son yayınladığımız güncelleme ile artık TurkNet uygulamasından siz çıkış yap demediğiniz sürece oturumunuzun açık kalacağı bir geliştirmeyi yayına aldıkhttps://turk.net/online-islemler/login. Bu esnada sizden ricamız öncelikle telefonunuzdan uygulamayı kaldırmak ve tekrar AppStore’a girerek TurkNet uygulamasını indirmeniz. Bir defalığına tekrar giriş yaparak uygulamayı kullanmaya devam etmeniz. Eğer sorun devam ederse alternatif bir çözüm olarak biz hataları giderene kadar TurkNet Online İşlemler masaüstü versiyonunu (https://turk.net/online-islemler/login) kullanmanız olacaktır. Geribildirimleriniz bizim için çok kıymetli, lütfen takipte kalalım 👊

App Privacy

The developer, TurkNet Iletisim Hizmetleri A.S., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

İGDAŞ
Utilities
Millenicom
Utilities
Petrol Ofisi
Utilities
Porty
Utilities
Enerjisa Mobil
Utilities
Güvendeyim
Utilities